Teosyal filler: alles wat je moet weten | Dokter Michiel

Teosyal filler: alles wat je moet weten

Teosyal is een populaire lijn van fillers die gebruikt wordt om rimpels en fijne lijntjes te verminderen, volumeverlies te herstellen en de huid te verstevigen. De fillers zijn zeer geschikt voor het behandelen van onder andere fijne lijntjes, rimpels, maar zijn ook zeer geschikt voor het opvullen van traangoten. In deze blog lees je alles wat je moet weten over Teosyal fillers.

Wat zijn Teosyal fillers?

Teosyal fillers zijn een type hyaluronzuurfillers die worden gebruikt om het volume en de contouren van het gezicht te herstellen en te verbeteren. Hyaluronzuur is een natuurlijk bestanddeel van de huid en zorgt voor hydratatie en volume. Door het ouder worden neemt de hoeveelheid hyaluronzuur in de huid af, waardoor deze slapper en minder vol wordt. Teosyal fillers kunnen deze tekenen van veroudering verminderen en de huid weer een jeugdige uitstraling geven.

Hoe werkt een Teosyal filler behandeling?

Een Teosyal filler behandeling is een niet-chirurgische procedure die in ongeveer 10 minuten wordt uitgevoerd. De filler wordt met een kleine naald of canule geïnjecteerd op de gewenste locatie, dit is vrijwel pijnloos. Voorafgaand aan de behandeling wordt er meestal een verdovende crème aangebracht om eventuele pijn te voorkomen.

Welke gebieden kunnen behandeld worden met Teosyal fillers?

Teosyal fillers kunnen worden gebruikt voor een breed scala aan behandelingen, waaronder het opvullen van rimpels en fijne lijntjes, het herstellen van volumeverlies in het gezicht, het definiëren van de lippen en het verbeteren van de contouren van het gezicht. Ook de traangoot is een veelvoorkomend gebied waarvoor Teosyal fillers gebruikt worden.

Teosyal filler voor de traangoot

Een van de meest populaire toepassingen van Teosyal fillers is voor de behandeling van de traangoot. Dit is de diepte/groef onder de ogen die ontstaat door volumeverlies en diepe schaduwen. Door een kleine hoeveelheid Teosyal filler in de traangoot te injecteren, kan deze groef worden opgevuld en kan het volume onder de ogen worden hersteld. Hierdoor zien de ogen er weer frisser en jonger uit.

Zijn er bijwerkingen van Teosyal fillers?

Zoals bij elke cosmetische behandeling kunnen er bijwerkingen optreden, maar deze zijn meestal mild en van korte duur. Mogelijke bijwerkingen zijn lichte zwelling, roodheid, blauwe plekken en tijdelijke gevoeligheid op de injectieplaatsen. Deze bijwerkingen verdwijnen vanzelf binnen enkele dagen. Na 14 dagen is het uiteindelijke resultaat te zien.

Hoe lang blijft het resultaat van een Teosyal filler behandeling zichtbaar?

Het resultaat van een Teosyal filler behandeling is direct zichtbaar en kan enkele maanden tot meer dan een jaar aanhouden. Vaak is dit afhankelijk van het gebied dat behandeld wordt. Na deze periode kan de behandeling herhaald worden om het resultaat te behouden.

Interesse in een Teosyal behandeling?

Ben je geïnteresseerd in een behandeling met de Teosyal filler? Maak een afspraak voor een vrijblijvend en gratis consult bij een van onze artsen. We vertellen je graag meer over deze innovatieve filler!

Maak een afspraak

Voor een behandeling op maat

Menu