Laat je bunny lines behandelen door Dokter Michiel

Bunny lines

Bunny lines zijn rimpels die worden veroorzaakt door het regelmatig omhoogtrekken van de neus. Bij het omhoogtrekken van de neus trekken je spieren samen waardoor er rimpels ontstaan die we bunny lines noemen. Doordat je dit met regelmaat doet worden deze rimpels steeds erger. Dit kan een wat sombere en norse gezichtsuitdrukking geven, dit is natuurlijk wat je wil voorkomen en verhelpen. Bunny lines zijn goed te behandelen met Botox®, of beter gezegd met Botuline Toxine. Botox® is namelijk de merknaam en niet het product.

Bij Dokter Michiel duurt een bunny lines Botox® behandeling ongeveer 15 minuten. Een behandeling kost bij ons maar €80,-. Maak snel een afspraak voor een persoonlijke intake en profiteer van deze geweldige prijs.

‘Michiel heeft een bijzonder gevoel gegeven qua professionaliteit en zeker qua menselijkheid, zeer geïnteresseerd in mij betreffende gevoel met de operatie. Zijn uitstraling qua plezier gaf mij een vertrouwen. Het feit dat hij ontzettend veel ooglid behandelingen heeft gedaan gaf mij het vertrouwen mij over te geven en hem zijn ding te laten doen. Ik ben namelijk niet zo makkelijk :).
https://doktermichiel.com/wp-content/uploads/2020/03/Dokter-michiel-e1584458982925.jpeg
Dokter Michiel

Maak een afspraak

Wat doet Botox®/Bocouture®?

Veel mensen denken dat we met Botox®/Bocouture® rimpels verwijderen. Met Botox®/Bocouture® ontspannen we spieren in het gezicht tijdelijk. Hierdoor heeft de huid kans om te herstellen en zullen rimpels die door spierbeweging zijn ontstaan vervagen. Bovendien voorkomen we dat deze rimpels dieper worden.

Prijs

Behandeling van de Bunny lines is € 80 bij Dokter Michiel.

De behandeling

Zo werkt een bunny lines Botox® behandeling

Een behandeling van bunny lines wordt gedaan door het inspuiten van Botox® in de juiste spieren. Hierdoor ontspannen we de spieren waardoor de huid effectief kan herstellen en de rimpels verminderen. Het effect is nooit permanent omdat je lichaam de Botox® weer afbreekt. Hierom adviseren wij ook om terug te komen na ongeveer 3 maanden. Dit voorkomt dat de bunny lines dieper en erger worden.

Wat is Botox® en hoe werkt het?

Botox® is een merknaam van een product genaamd Botuline Toxine. Deze stof bestaande uit een eiwit zorgt ervoor dat de spieren ontspannen waardoor rimpels en spanning in de huid verminderen. Bij Dokter Michiel werken we enkel met het A-merken Botox®.

Bunny Lines laten behandelen bij Dokter Michiel

Voorafgaand aan elke behandeling willen we er zeker van zijn dat jouw verwachtingen en wensen bij ons duidelijk zijn. Om tot het beste resultaat te komen bespreken we de behandeling en geven we antwoord op al je vragen. De injectie wordt met een zeer dun naaldje geïnjecteerd. Over het algemeen ervaren onze patiënten de behandeling als prima te verdragen.

De eerste werking is zichtbaar na 3 tot 7 werkdagen. Het uiteindelijke eindresultaat is al zichtbaar na 14 dagen en het houdt 3 maanden aan. Dit verschilt wel per persoon omdat bij ieder individu de spiersterkte anders is. Ook heeft het te maken met de hoeveelheid Botuline Toxine die is gebruikt voor een behandeling.

Na de behandeling

Na de behandeling is het belangrijk om niet direct te gaan liggen of het behandelde gebied te masseren. Ook is het niet verstandig om dezelfde dag te gaan sporten of een bezoek te brengen aan de sauna of zonnebank.

Kom langs bij Dokter Michiel in Amsterdam

Wees op tijd met het behandelen van bunny lines om een zo mooi mogelijk resultaat te behouden. Ga je liever voor een natuurlijk of en wat strakker resultaat? Maak een afspraak bij Dokter Michiel om jouw wensen voor de gewenste gezichtsuitdrukking te realiseren.

Menu