Mondhoeken corrigeren met Botox | Dokter Michiel

Mondhoeken

Afhangende mondhoeken ontstaan meestal door volumeverlies in het gezicht en zijn dan te behandelen met fillers.

Sommige mensen trekken echter vaak (onbewust) de mondhoeken naar beneden en hebben overactieve spieren die deze beweging maken.

Michiel heeft een bijzonder gevoel gegeven qua professionaliteit en zeker qua menselijkheid, zeer geïnteresseerd in mij betreffende gevoel met de operatie. Zijn uitstraling qua plezier gaf mij een vertrouwen. Het feit dat hij ontzettend veel ooglid behandelingen heeft gedaan gaf mij het vertrouwen mij over te geven en hem zijn ding te laten doen. Ik ben namelijk niet zo makkelijk 🙂
https://doktermichiel.com/wp-content/uploads/2020/03/Dokter-michiel-e1584458982925.jpeg
Dokter Michiel

Maak een afspraak

Wat doet Botox®/Bocouture®?

Met Botox®/Bocouture® kunnen we deze spier tijdelijk ontspannen, waardoor de mondhoeken niet meer naar beneden kunnen worden getrokken en tegelijk iets worden gelift. Voor een maximaal resultaat is een combinatie met fillers aan te raden.

Prijs

Een Botox® behandeling van de knisper is € 80 bij Dokter Michiel.

De behandeling

Een Botox® behandeling inclusief intake duurt ongeveer 15 minuten. Met een zeer dun naaldje wordt de Botox® geïnjecteerd in de te behandelen spier. Qua pijn wordt de behandeling over het algemeen goed verdragen. De werking start na ongeveer 3-7 dagen, is maximaal na 14 dagen en houdt gemiddeld 3 maanden aan, afhankelijk van de spiersterkte. Externe factoren, zoals roken en zonlicht hebben tevens invloed op de werking.

Bij opeenvolgende behandelingen kan het effect steeds langer aanhouden, vandaar het advies de behandeling tijdig te herhalen (voordat de volledige spieractiviteit terug is).

Na de behandeling

Na de behandeling is het belangrijk om niet direct te gaan liggen of het behandelde gebied te masseren. Ook is het niet verstandig om dezelfde dag te gaan sporten of een bezoek te brengen aan de sauna of zonnebank.

Menu