Rimpels decolleté verwijderen | Dokter Michiel

Rimpels decolleté

De decolleté is vaak de eerste plek waar verouderingskenmerken te zien zijn. Denk bijvoorbeeld aan pigmentvlekjes en rimpels. Hierdoor kunt u ouder ogen dan u daadwerkelijk bent. Gelukkig zijn er behandelmogelijkheden beschikbaar om de decolleté weer een frissere uitstraling te geven. Dokter Michiel biedt effectieve filler behandelingen om rimpels op de decolleté te verwijderen. Meer weten? Maak direct een afspraak via onze website voor een vrijblijvende consult.

https://doktermichiel.com/wp-content/uploads/2020/03/Dokter-michiel-e1584458982925.jpeg
Dokter Michiel

Maak een afspraak

De behandeling

Rimpels op decolleté verwijderen bij Dokter Michiel

Dokter Michiel is gespecialiseerd in het verwijderen van rimpels op de decolleté. Onze artsen zijn NVCG-gecertificeerd en bieden altijd een oplossing op maat. We streven altijd naar een langdurig, natuurlijk én prachtig resultaat. Voor het verwijderen van decolleté rimpels zijn er diverse behandelmogelijkheden:

Tijdens het consult analyseren we uw huid en adviseren we u graag over welke behandeling het meest geschikt is voor uw situatie.

Rimpels decolleté verwijderen met hyaluronzuur fillers

In onze kliniek maken we gebruik van diverse soorten fillers, waaronder fillers op basis van hyaluronzuur. Dit is een lichaamseigen stof die ervoor zorgt dat de huid er voller, soepeler en veerkrachtiger uitziet. Naarmate we ouder worden, maakt de huid steeds minder hyaluronzuur aan. Met hyaluronzuur fillers injecteren we hyaluronzuur in de huid om het te herstellen en de huid meer volume te geven. Zo worden rimpels en plooien eenvoudig en snel opgevuld.

Rimpels op decolleté behandelen met Radiesse

Naast fillers op basis van hyaluronzuur, kunnen rimpels op de decolleté ook worden verwijderen met fillers op basis van calcium-hydroxlapatiet. Ook dit is een lichaamseigen stof en veroorzaakt daarom geen allergische reactie. Deze fillers zorgen ervoor dat de natuurlijke collageenproductie op gang wordt gezet. Een bekende fillermerk is Radiesse. Het resultaat van de fillerbehandelingen is direct zichtbaar.

Na de behandeling

Rimpels decolleté voorkomen

Heeft u al te maken met rimpels op de decolleté? Dan zijn fillers een uitstekende manier om deze minder zichtbaar te maken. Naast de fillerbehandelingen is het echter ook belangrijk dat het ontstaan van nieuwe rimpels wordt voorkomen. Het is daarom belangrijk om de huid van uw decolleté (en de rest van uw huid) dagelijks te beschermen met zonnebrandcrème. Overmatig blootstelling aan zonlicht leidt immers tot meer rimpels. Wij adviseren altijd een zonnebrandcrème met minstens SPF 30, ook op dagen dat de zon niet schijnt!

Meer informatie? Neem contact op!

Heeft u vragen over het behandelen van rimpels en andere verouderingskenmerken op de decolleté? Plan direct een afspraak in bij Dokter Michiel. Ons consult is gratis en vrijblijvend. We beantwoorden graag al uw vragen.

[Plan een afspraak]

Menu