Wenkbrauwlift met botox | Dokter Michiel

Wenkbrauwlift

Naast huidverslapping en veranderingen in het skelet kan een overactieve spier rondom de ogen een oorzaak zijn van afhangende wenkbrauwen. Met een aantal kleine prikjes Botox® kunnen we deze overactieve spier ontspannen met als resultaat een (subtiele) wenkbrauwlift. Vaak wordt de behandeling gecombineerd met behandeling van de frons voor een maximale lift. Bij Dokter Michiel zit je voor beide behandelingen goed. We vertellen je hier graag meer over een wenkbrauwlift met botox.

‘Michiel heeft een bijzonder gevoel gegeven qua professionaliteit en zeker qua menselijkheid, zeer geïnteresseerd in mij betreffende gevoel met de operatie. Zijn uitstraling qua plezier gaf mij een vertrouwen. Het feit dat hij ontzettend veel ooglid behandelingen heeft gedaan gaf mij het vertrouwen mij over te geven en hem zijn ding te laten doen. Ik ben namelijk niet zo makkelijk :).
https://doktermichiel.com/wp-content/uploads/2020/03/Dokter-michiel-e1584458982925.jpeg
Dokter Michiel

Maak een afspraak

Wat doet Botox®/Bocouture®?

De werking van de behandeling start na ongeveer 3-7 dagen, is maximaal na 14 dagen en houdt gemiddeld 3 maanden aan, afhankelijk van de spiersterkte. Externe factoren, zoals roken en zonlicht hebben tevens invloed op de werking. Deze kunnen het effect namelijk verminderen. Bij opeenvolgende behandelingen kan het effect steeds langer aanhouden. Kies je voor wenkbrauwliften met botox, dan is ons advies de behandeling tijdig te herhalen (voordat de volledige spieractiviteit terug is). Zo kan een duurzamer effect worden gerealiseerd.

Prijs

De prijs van een wenkbrauwlift is € 80 bij Dokter Michiel.

De behandeling

Een Botox® behandeling voor een wenkbrauwlift inclusief intake duurt ongeveer 15 minuten. Met een zeer dun naaldje wordt de Botox® geïnjecteerd in de te behandelen spier. Qua pijn wordt de wenkbrauwlift behandeling over het algemeen goed verdragen.

Na de behandeling

Na de behandeling is het belangrijk om niet direct te gaan liggen of het behandelde gebied te masseren. Ook is het niet verstandig om dezelfde dag te gaan sporten of een bezoek te brengen aan de sauna of zonnebank.

Menu