Kaaklijn fillers: strakkere kaaklijn | Dokter Michiel

Kaaklijn strakker maken met fillers

Hoe krijg je een strakkere kaaklijn? Hier lees je alles over kaaklijn fillers!
De uitstraling van je gezicht wordt mede bepaald door je kaaklijn. Zowel mannen als vrouwen zetten dan ook steeds vaker de stap om kaaklijn fillers te nemen, omdat hun kaaklijn verslapt is of, omdat ze graag een frissere uitstraling willen. Dit is eenvoudig te realiseren met veilige kaaklijn fillers van hyaluronzuur, zo kan je een strakkere kaaklijn krijgen zonder operatie. Verstandig is om voor een ervaren expert, zoals Dokter Michiel te kiezen die weet wat hij doet!

Wat zijn kaaklijn fillers?
Kaaklijn fillers bestaan uit een basis van de stof hyaluronzuur (Belotero®), een natuurlijk afbreekbare stof of calcium-hydroxylapatiet (Radiesse®). Op den duur, naarmate je ouder wordt, is er steeds minder collageen aanwezig in de huid. Dit zorgt ervoor dat je hamsterwangen kunt krijgen of een slappe kaaklijn. Door voor een kaaklijnbehandeling met fillers te kiezen, heb je de geruststelling dat het hyaluronzuur uit de filler uiteindelijk van nature door het lichaam wordt afgebroken.

Hoe krijg je een strakkere kaaklijn met deze fillers?
Een strakkere kaaklijn realiseren gaat op de meest eenvoudige- en pijnloze manier met een cosmetische behandeling. Er wordt een filler aangebracht in de wangen of jukbeenderen, wat ervoor zorgt dat het volume in je gezicht toeneemt. Vervolgens heb je ook de mogelijkheid om een kaaklijn filler aan te laten brengen ín de kaaklijn zelf. Zo creëer je tevens het optische effect van een strakke kaaklijn.

Waarom kies je voor kaaklijn fillers?
Zodra we ouder worden zakt ons vetweefsel steeds verder naar beneden. Dit kan het vooraanzicht van je gezicht aanzienlijk veranderen. De woorden ‘hamsterwangen’ en een ‘vierkant’ hoofd zijn dan veelal onderwerp van het gesprek. Daarnaast kiezen mensen ook voor kaaklijn fillers, omdat het bot van de onderkaak kan slinken. Hierdoor kunnen er deukjes ontstaan in- en naast de kin, waar veel mensen niet blij mee zijn.

Hoe verloopt een behandeling met kaaklijn fillers?
Laten we vooropstellen dat een behandeling voor een strakkere kaaklijn zeer veilig is en goed verloopt, mits de kliniek werkt met betrouwbare fillers van bekende A-merken, zoals (Belotero®) en (Radiesse®). Tenslotte heeft de stof lidocaïne een verdovende werking, wat voor veel mensen als prettig wordt ervaren tijdens een behandeling. Iedere huid en iedere wens is anders. Het is daarom belangrijk om eerst advies in te winnen bij onze experts, middels een consult.

Eerst een consult, dan een persoonlijk behandelplan
Een behandeling met kaaklijn fillers vindt niet zomaar plaats. Een goede voorbereiding is dan ook het halve werk. Hiervoor plan je eerst een consult in, waar er goed gekeken wordt naar je persoonlijke behoeften en wensen. Welk resultaat wil je behalen? Dokter Michiel geeft vervolgens deskundig advies die perfect past bij jou, je wensen en je huid.

Wil je ook een strakkere kaaklijn? Plan een consult in met ons
Om erachter te komen of kaaklijn fillers echt iets voor jou zijn plannen we graag een consultgesprek met je in om je stap voor stap mee te nemen in het proces.

Maak een afspraak

Voor een behandeling op maat

Menu