Liquid facelift: een jonge uitstraling | Dokter Michiel

Liquid facelift

Naarmate we ouder worden, verandert ook onze huid: hij wordt wat slapper en kan op sommige plekken gaan hangen. Ook ontstaan er rimpels en plooien. Deze ouderdomsverschijnselen kunnen ertoe leiden dat u ontevreden bent over uw uiterlijk en niet lekker in uw vel zit. Streeft u naar een jeugdige en frisse uitstraling? Met een liquid facelift kunnen we de huid liften waardoor u er weer een stuk jonger en frisser uitziet. Altijd met een natuurlijk resultaat. Maak nu een afspraak. We vertellen u graag meer over de mogelijkheden van een liquid facelift.

Wat is een liquid facelift?

Verlangt u naar een jongere en frisse uitstraling, maar wilt u liever niet onder het mes? Dan biedt een liquid facelift uitkomst. Bij een liquid facelift maken we gebruik van fillers en botuline toxine om uw gezicht te liften en de rimpels in huid strak te trekken of op te vullen. We focussen ons hierbij op het gehele gezicht en behandelen we diverse gebieden om het gewenste resultaat te behalen. Hierbij maken we gebruik van slimme en innovatieve technieken. Zo weten onze cosmetische artsen precies waar ze de filler of Botox® moeten injecteren om u een strakkere kaaklijn te geven of om kraaienpootjes weg te toveren. Hierbij houden we altijd rekening met de verhoudingen van uw gezicht. Ook streven we naar een natuurlijk en fris resultaat.

Het blijft altijd even spannend, fillers en Botox. Toch als ik bij Michiel kom hoef ik mij daar totaal geen zorgen over te maken. Super ervaren, kundig en heel eerlijk. Het belangrijkste, het resultaat is altijd prachtig! Nooit meer een andere arts voor mij.

Maak een afspraak

De behandeling

De voordelen van een liquid facelift bij Dokter Michiel

Laat u een liquid facelift uitvoeren bij Dokter Michiel? Dan wordt u altijd behandeld door een NVCG-gecertifieerde arts. Onze cosmetische artsen hebben jarenlange ervaring met het uitvoeren van de liquid facelift en maken uitsluitend gebruik van A-kwaliteit fillers van topmerken. Denk bijvoorbeeld aan Botox®, Juvederm en Boletero. Ook kunt u rekenen op een langdurig en 100% natuurlijk resultaat.

Na de behandeling

Liquid facelift behandeling: 3 stappen

1.     Consult

Voordat we starten met de daadwerkelijke behandeling, gaat de arts tijdens het consult met u in gesprek. Hierbij bespreken we wat u van de behandeling kan verwachten en vragen we naar uw wensen. Hierbij kunt u uiteraard rekenen op ons deskundig advies, waarbij we altijd streven naar een zo natuurlijk mogelijk resultaat. Uw gezicht wordt geïnspecteerd om te bepalen waar en hoeveel filler of Botox® we moeten injecteren om de gewenste resultaten te kunnen behalen. De arts stelt een uniek behandelplan voor u samen. Houd er rekening mee dat de hoeveelheid fillers of Botox®, en de te behandelen gebieden, verschillen van persoon tot persoon. Daarom zal ook de prijs hierop aangepast worden. Wanneer u akkoord bent met het behandelplan, kunnen we direct starten met de liquid facelift. Of u kunt ervoor kiezen om de behandeling op een later moment in te plannen.

2.     Behandeling

Tijdens de behandeling neemt u plaats op de behandelstoel. De arts verdooft de te behandelen gebieden met een verdovende crème. Vervolgens start de arts met het injecteren van de Botox® of fillers. De behandeling duurt doorgaans 10 tot 15 minuten.

3.     Na de behandeling

Na de behandeling kunnen de behandelde gebieden rood en lichtelijk opgezwollen zijn. Dit is normaal. De roodheid en zwelling trekt weg binnen 3 dagen. Ook kunnen er wat blauwe plekjes ontstaan. Ook hier hoeft u zich geen zorgen over te maken: de blauwe plekjes zijn binnen twee weken volledig verdwenen. Het eindresultaat is te zien na 2 weken: een natuurlijk, jong en fris uitziende huid.

Liquid facelift kosten

De kosten van een liquid facelift bij Dokter Michiel verschillen van persoon tot persoon. Voor ieder persoon wordt er immers een uniek behandelplan opgesteld. U bent van harte welkom om langs te komen voor een gratis consult.

Meer weten? Neem contact op

Droomt u ook van een jongere en frissere uitstraling, zonder onder het mes te hoeven? Neem dan contact met ons op. Ook is het mogelijk om direct een afspraak te maken via onze website. We zien u graag snel terug in een van onze klinieken!

Menu