7-point facelift: de facelift zonder operatie | Dokter Michiel

7-point facelift: de facelift zonder operatie

Veel mensen die onze kliniek bezoeken, streven naar een frisse, uitgeruste uitstraling. Het liefst bereiken ze dit zonder operatie of snijwerk. Gelukkig is het krijgen van een strakkere look ook mogelijk met Botox en fillers, namelijk door middel van een 7-point facelift. Met deze techniek zijn onze artsen in staat om de huid te liften en strakker te laten ogen, zonder dat u er compleet anders uit komt te zien. Dokter Michiel streeft altijd naar een natuurlijk, fris resultaat.

Wat is de 7-point facelift?
Een 7-point facelift is een innovatieve fillertechniek waarbij we het gelaat voorzien van meer definitie, shape en een liftend effect. De behandelende arts analyseert hier het gehele gezicht en deelt het gezicht op in 12 zones. Vervolgens bepaalt de arts de injectiepunten om 3 doelen te bereiken: contourverbetering, volumeherstel en fijne lijntjes aan te pakken. Bij het bepalen van de injectiepunten, wordt altijd rekening gehouden met de oorspronkelijke vorm van het gezicht. Zo weten we zeker dat we streven naar een natuurlijk resultaat.

Facelift zonder operatie
De 7-point facelift wordt ook wel een niet-chirurgische facelift wordt genoemd. Het resultaat van de 7-point facelift is namelijk te vergelijken met een facelift waarbij er wel een chirurgische ingreep aan te pas komt. Alleen dan zonder hoge kosten, zonder downtime en zonder de risico’s van een operatie!

Kom ik in aanmerking voor de 7-point facelift?
U bent een geschikte kandidaat voor de 7-point facelift wanneer u te maken heeft met de volgende indicaties:

  • U krijgt vaak de vraag of u moe of boos bent, terwijl u dat niet bent
  • U heeft te maken met een verslapte huid
  • U wordt ouder geschat dan u daadwerkelijk bent en dat vindt u vervelend
  • U wilt er graag frisser en strakker uitzien
  • U bent een vrouw, maar heeft veel harde, mannelijke kenmerken in het gezicht
  • U bent een man, maar streeft naar een ‘mannelijker’ uitstraling

Resultaat van de behandeling
Het resultaat van de behandeling is direct na de behandeling zichtbaar. Houd er wel rekening mee dat de geïnjecteerde gebieden opgezwollen kunnen zijn. Het eindresultaat is zichtbaar na twee weken.

Maak een afspraak

Voor een behandeling op maat

Menu